lördag 1 oktober 2011

1 Oktober

Magiska månaden är kommen, och bebisen kommer snart ut till världen. :-) Försöker göra i ordning så gott det går hemma. Helst hade jag velat tapetsera om i vårt sovrum, men kanske lite sent påkommet när det är 9 dagar kvar tills bebisen kommer. ;-)

Idag har vi gjort klart på Jacobs rum, han har fått en ny säng - en våningssäng. En säng försvann helt plötsligt från golvet, och man kan placera bord med garaget samt många andra leksaker där under. Den bästa lösningen för hans rum, är ju inte jättestort. :-)

Förhoppningsvis har vi hunnit skaffa hus innan bebisen väl behöver en vuxensäng, runt fyra-fem års ålder. Tills dess duger ju en juniorsäng, mer än så får inte plats typ. Annars får det bli våningssäng med extrasäng i Jacobs eller Julias rum som en temporär lösning. Ordnar sig alltid!

Just nu är Julia på ett kalas, och jag och Jacob sitter o myser till Bamse. Blir strax till att fixa lunch, för att sedan igen hämta Julia för att sedan åka till stan med hela familjen och träffa Smurfarna på Etage. Blir nog en fin lördag, hoppas ni andra får det också!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar