torsdag 23 juni 2011

Jag hoppas Kent Larsson ryker nästa gång.

Jag är så förbannad just nu, vi fick löfte om att allt skulle vara löst för barnens dagis nu i höst, ett löfte som Kent Larsson sa till både mig och M. och en annan förälder i ett mejl.

Nu ska dom inte fixa ventilationen som totalt skulle kosta 3 miljoner, utan dom ska bygga ett "hus" som han säger, för 9 miljoner (samma pris som han talade om ang. barackerna).
Dom ska bygga ett förskoleområde, medan vi föräldrar (ja, dom vi pratat med) stormstrivs borta på smultronstället pga. det underbara läget.

Det ligger inte nära någon väg, och förskolegrupperna har lagom stora. Till skillnad vad som blir om man slår ihop både ambjörnsgården och smultronstället.

Nu har Kent Larsson kommenterat i samband med vår artikel i NLT, att om vi föräldrar inte är nöjda så kan vi söka oss någon annanstans med våra barn.
Bara ett sånt uttalande gör så att man undrar om han har alla hästar i stallet. Påtal om hästar i stallet, så kan man ju undra hur många sparkar han har fått isåfall.

Om utflyttning är det enda alternativet, så tycker jag alla kommungubbar kan flytta ifrån Medborgarkontoret där renoveringen av ventilationen kostar 400.000 kr, som dessutom inte kommunen har råd med med tanke på omkostnader med skola och förskola ( som dom själva har sagt) - men såklart görs det någonting åt det "höga" ljudet, istället för att satsa på ren luft åt barnen, och en skola där man inte kan vistas utan att taket rasar in över en.

Man kan undra om politiker och tjänstemän tänker på någonting annat än sig själva, med tanke på att dom bygger om kontor för 200 tkr, bygger om ventilationen för att drivhjulen låter för högt, köper in surfplattor m.m.

1 kommentar: